Magische verbindingen in de Astrologie

Drie &Vier=Leven in Zeven:
Wie kent ze niet? Uitspraken als Geloof, Hoop en Liefde – Bloed, Zweet en Tranen. Alle goede dingen komen in drieën: In een Yin (Maan), een Yang (Zon) én een centrale (Caduceus) energie. Waarom steeds 3 woorden, of die verwijzing naar de factor 3? En dan is er nog die volgende, aansluitende factor vier te vinden in de cirkelende beweging om die driehoek heen.
Aansluitend zien we de optelsom in het getal Zeven; vele thema’s zijn verweven met deze factor want van oudsher werken we tenslotte ook met de zeven energiebronnen uit het Universum: Zon, Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus. Daarna zijn er vele verfijningen ontstaan maar de kern zit toch altijd in dit magische getal.

Astrologische Numerologie:
Nu we het toch over getallen hebben lijkt het de moeite om eens een eerste indruk van iemand te krijgen vanuit de geboortedatum. Daar wil ik in deze lezing een verdieping geven. Het is echt magisch om te zien dat het thema wat naar voren komt in de geboortedag, altijd een onderstreping vindt in de horoscoop. De planeten spreken boekdelen vanuit de numerologie en dit is uitgebreid uit de doeken gedaan in mijn voor vernoemde boek.

Via die numerologie komen we dan een centraal levensthema tegen en dat wil ik aan de hand van de Progressieve Zon en een aantal voorbeelden helder in beeld laten komen. De levensthema’s vormen zich vaak per jaar vanuit een subchakra in een chakra, daarin vinden we dan een thema of levensles die dat jaar centraal staat en vaak verbonden is met het numerologische thema – alles is verbonden.

Daarnaast is er weer een nieuw boek verschenen – het Dromen ABC: Niet om grip of controle te krijgen maar om als inspiratiebron te werken voor het verkrijgen van inzichten die verhelderend kunnen zijn bij het duiden van een droom. Het universum werkt met metaforen, met kleuren, bloemen én met numerologie en daar zit een heleboel informatie achter.

Waarom ben ik dat gaan doen?
Mijn verwondering en diepe respect voor Moeder Aarde en Vader Universum zijn altijd de reden geweest om informatie te bundelen en te laten samensmelten op papier zodat inzichten hun eigen vorm en structuur kunnen vinden en zo zeker helpen met innerlijke ontwikkeling. 

Inspireren en delen
Het is mijn wens anderen te inspireren in hun zoektocht naar wijsheid vanuit een van mijn motto’s “Niemand heeft gelijk, want niemand is gelijk”. Ik wil delen dat zovele zaken niet “zomaar toevallig” zo zijn. Nu wil ik hier graag een lezing over geven, de horizon vergroten en laten zien dat er niet één waarheid is maar vele perspectieven. Hopelijk tot ziens?

Floor Geenen
Geboren 10-06-1954 in ’s-Gravenhage (18:10) en na 17 jaar van een nare en zeker beperkende fibromyalgie genezen te zijn ben ik vanaf 2002 astrologisch/therapeutische actief in mijn praktijk Gaia-ABC in Waalwijk.
Daar mag ik vol enthousiasme en passie mijn medemens resetten, in beweging brengen en van inzichten voorzien om het leven weer iets meer vanuit balans te ervaren.
Ik werk vanuit de 3 pijlers: Astrologie (A), Bodywork (B) en Contact met de Universele Energie (C). Kijk gerust eens op mijn sites: www.gaia-abc.com of www.reikitalk.nl