Astrologisch weekend 2023

Astrologisch weekend 2023: Zaterdag 13 mei –  zondag 14 mei 2023
Gastspreker Peter Saarloos
De thema’s:
Saturnus, Cheiron en Pluto als opstap naar het ware zelf. De planetaire cycli door de huizen.

Locatie waar het astrologisch weekend gehouden wordt.
Locatie: De Tipmast Bladel

Verslag van Hannie van Hulle
21-22 mei 2022

Een dierbaar weekend in de Tipmast 

Het begon al vrijdagavond met een kleine groep van 6 mensen die net als Nell en ik eerder waren gekomen om een fijne avond mee te maken in de ronde hoek met al de fijne eerlijke gesprekken, dankzij de kaarten van Lucia !!

Zaterdagmorgen weerzien met de andere leden van onze club begon om 11:30 u het weekend met Han van Straaten over de Centauren.

Cheiron, Pholus en Nessus  na een korte meditatie begonnen we met de mythologie om de betekenis van deze 3 beter te kunnen begrijpen nadat we een tijd in de mythologie bleven hangen wilde ik toch graag weten hoe dat praktisch in je horoscoop werkt en hoe je het kunt verbinden met je horoscoop.

De ingrijpende gesprekken die toen loskwamen waren zo bijzonder en eerlijk er kwam een echte flow tussen de groep en Han die verder het hele wekend bleef duren!  Han liet ons zien hoe je de plaats van de Centauren kunt verbinden met je horoscoop in teken huis en aspecten.

En door de korte meditaties tussendoor kwam er een verdieping die door de groep met begeleiding van Han liefdevol werd gedragen en waar we ’s avonds in de ronde hoek tot in de kleine uurtjes over doorgingen  en zo werd het een bijzonder dierbaar weekend voor mij en niet alleen voor mij!!!

Verslag van Emilia Daemen
21-22 mei 2022

Han heeft de naam een goede astroloog te zijn, maar het gaat veel en veel verder. We hebben allemaal ons antwoord gekregen en we kunnen er verder mee werken.

Met Cheiron werk ik steeds maar Pholus en Nessus … nog nooit gedaan. Maar wat een waarheid vertellen die Centauren.

We zaten vol verwondering te luisteren naar Han zijn duidelijke uitleg.

Hoe Han meeging in onze verhalen en ze zelf dan in de juiste bewoording zette. Zoals: hoor ik je nu zeggen….of: eigenlijk bedoel je…. Wat is die man een Zegen en zelf vind hij het ‘maar gewoon’. Terwijl hij ook, blijkbaar voor de eerste maal, dingen over zijn privé vertelde die hem dan ook nog wel raakte zo te zien.

De maaltijden waren zoals altijd helemaal in orde en lekker. En we tafelden lang want er was zoveel te vertellen! Han kwam tussen ons zitten, telkens bij een andere groep, en vertelde gewoon mee. 

En ’s avonds kwam Robert Poncin, helderhorend, helderziend en nog zoveel meer. Een vreemde ervaring maar toch weer goed om te weten dat zoiets echt kan.

Fris begonnen we aan de zondag en kwam Nessus ons gezelschap houden. Een verhaal dat ik plots heel goed in mijn leven kan plaatsen. Alles met alcohol te maken en de kwalijke gevolgen daarvan. Ik heb die in mijn 7e huis en ja hoor, ik hoorde Han een deel van mijn leven vertellen. Belangrijk juist.

De samenhorigheid tussen de leden was hartverwarmend, we waren een hechte, echte familie en mogelijk waren we dat ook in een vorig leven.

Voor mij, het beste weekend van Bladel en ik kan ook zeggen van alle weekenden van Aquarius.

Laat Han weer komen, hij heeft voldoende ‘stof’ om ons weer in zijn verhalen te laten verliezen.