Astrologie en Chakra’s

Op 25-03-2023 komt Adrie van der Ven spreken over ‘Astrologie en Chakra’s’.‘Chakra’ is een Sanskriet woord voor wervelende energie. Zij zijn ook de dynamo’s van het psychologisch en etherisch systeem. Onze creativiteit, spiritualiteit en inventiviteit functioneert vanuit de chakra’s. Heel onze conditionering is hier opgeslagen inclusief trauma en gewoonten.

Er zijn zeven hoofdchakra’s die direct met het endocrien systeem en de gevoelswereld of wilskracht verbonden zijn. De chakra’s functioneren altijd maar door energetische oefeningen, muziek, dans en meditatie kan iemand deze centra meer bewust worden. Het gaat niet alleen om de kruinchakra maar om de integratie van alle chakra’s met elkaar, dat geeft eenheid en essentiële groei.

De chakra’s zijn goed naar de planeten te rangschikken dus geeft een horoscoop ook aanwijzingen over het functioneren ervan. In deze tijd met Neptunus door Vissen is de belangstelling voor de energetische wereld enorm toegenomen. Adrie zal de chakra’s bespreken in combinatie met astrologie en deze inzichten verbinden met psychologische- en spirituele waarden.

Adrie van der Ven is Natuurgenezer en Astroloog. Zie voor zijn cursussen: WWW.inzicht-in-levenspotentie.nl. Adrie van der Ven is auteur van meerdere boeken. Aanmelden voor deze lezing kan via:  info@ag-aquarius.nl of alice.astro@hotmail.com