Een helende reis door je horoscoop

Op een creatieve manier begeleid ik jullie op een reis door je eigen horoscoop. Door te ervaren hoe je van huis tot huis de op elkaar volgende levensgebieden gaat ontdekken, krijg je een ander inzicht in je eigen horoscoop. Of je nu lang of nog maar net bezig bent met astrologie is voor deze workshop niet van belang. Het gaat om de manier waarop ik jullie ‘reisleider’ ben. Het is niet van belang of je goed kunt tekenen of denkt niet te kunnen tekenen. Je kunt dit alleen maar goed doen.

Na een korte inleiding gaan we aan de slag!
Neem vooral je eigen geboortehoroscoop mee, ook al heb je die niet per se nodig tijdens het reizen. Ik zorg voor de benodigde materialen om de reis te kunnen maken. We hebben waarschijnlijk niet voldoende tijd om de horoscoop helemaal rond te reizen, maar aan de hand van wat korte instructies en het ervaren van het deel dat we deze dag afleggen, kun je de reis thuis zelf afmaken voor wie dat wil. Ik wens jullie alvast een goede reis in het voorjaar van 2024!

Het is handig als men zich vooraf aanmeldt. Natuurlijk neem ik extra materiaal mee voor onvoorziene deelnemers. Leden die het willen, kunnen hun geboortegegevens aan mij doorgeven. Ik zorg dan dat ik deze op het scherm heb staan als er een speciaal item bekeken kan worden, wanneer dat ook voor anderen een vraag is of kan zijn.

Truus neemt blanco horoscooptekeningen van 30×30 mee en een aantal bakjes met kleurpotloden, stiften etc. Het is handig dat de tafels in kleine groepjes opgesteld worden.

De inleiding zal ik kort houden, zodat we zoveel mogelijk tijd hebben om de huizen, de vlakken, invulling te geven.
Ik heb 10 tot 12 jaar ervaring met deze reis met bijzonder fijne reacties.
Ik kijk er naar uit dit breder naar buiten te brengen!

Truus van Leeuwen
Systemisch astroloog