Eclipsen als techniek om iets zinnigs te kunnen zeggen over de toekomst van het wereldgebeuren

Er wordt ons vaak door leken gevraagd wat staat er in de sterren ? Of soms: wanneer komt er een einde aan die gruwelijke oorlog in Oekraïne? Zo in het algemeen valt dat niet te zeggen. We hebben richting en een plaats nodig om een horoscoop te maken. Het moet geaard worden. Een Eclips horoscoop voor een locatie is daar een uitstekend instrument voor! En wat blijkt dan dat in de Eclipshoroscopen van Oekraïne, Rusland, Israël, Europa en de Verenigde Staten bijvoorbeeld Saturnus, Pluto en Uranus een fascinerende rol spelen.

Ik heb op grond van deze Eclips horoscopen redelijk goede voorspellingen kunnen doen. Mijn voorspellingen stuur ik vooraf op aan de NVWOA zodat achteraf gekeken kan worden of het klopt. Maar ik wil jullie uitdagen om mee te kijken om nog meer inzicht te krijgen. En hoe kunnen we deze inzichten gebruiken voor de interpretatie van je horoscopen in je praktijk. Mij heeft het geleerd om nog beter te kunnen duiden!

Ik laat veel voorbeeld Eclipshoroscopen zien uit mijn jaren lange ervaring hiermee.

Over de huidige eclips periode van 14-10-23 tot 8-4-2024 heb ik vooraf voorspeld dat Europa/Brussel te maken zou krijgen met aanslagen en veel demonstraties. We hebben daar helaas niet lang op hoeven wachten..

Menno Noordervliet is een astroloog in hart en nieren die al vanaf zijn studie tijd sociale psychologie en pedagogie aan de Universiteit van Amsterdam zich tevens verdiept heeft in astrologie. Astrologie is voor hem een inwijdingsweg. Hij heeft veel ervaring opgedaan met cliënten in een eigen psychotherapeutische praktijk, in de gezondheidszorg en het vormingswerk. Vanaf 1994 verzorgt hij ook astrologische consulten en groepssessies op management niveau in het bedrijfsleven.

www.noordervliet.com info@noordervliet.com