De intensiteit van Pluto op collectief en individueel gebied

Wijziging lezing 28-10-2023

Han van Straaten komt 28-10-2023 spreken. Eerst zou Han spreken over “De astrologische rijkdom van de familiethematiek.

Door het conflict Israël-Hamas dat sinds 7 oktober de wereld beheerst en de grote impact hiervan heeft Han gekozen om te spreken over:

“De intensiteit van Pluto op collectief en individueel gebied”.

Op 7 oktober in de vroege uren van die dag overvalt Hamas Israël en schokt de wereld met brute moorden en massale ontvoeringen. Israël slaat keihard terug via bombardementen en mobilisatie van het leger.

Zonder partij te kiezen in dit eeuwenoude conflict en zonder te polariseren kan astrologie een geheel eigen licht werpen op deze onontwarbare situatie. Pluto speelt daarin een centrale rol.

Maar ook in de persoonlijke horoscoop spelen Pluto, Schorpioen en huis 8 een vaak een centrale rol die tot nieuwe inzichten kan leiden.

Aan de hand van voorbeelden exploreren we de archetypen van Schorpioen, Pluto en huis 8, die tot de diepste domeinen van de menselijke geest behoren, waar we vaak nog weinig zicht op hebben.

Han van Straaten (1949) is sinds 1998 als astroloog-econoom en talentencoach met hart en ziel betrokken bij zijn werk. In persoonlijke en zakelijke consulten is het zijn intentie om mensen tot totale ontwikkeling te brengen.

Bedrijfsmatig gezien staan strategische vragen centraal in astrologische consulten, zoals uitbreiding, sanering en bedrijfsvoering.

In zakelijke en persoonlijke coaching is volledige ontplooiing het doel.

Overige activiteiten: astrologische studiedagen, artikelen en maandelijkse een digitale nieuwsbrief.

Als talentencoach begeleidt Han bij het vinden van de levensmissie: datgene waarvoor je gekomen bent tot uitdrukking brengen. De kern van zijn werk bestaat uit het begeleiden van mensen in het zicht krijgen op de persoonlijkheidsrollen die we spelen, en het ons ontdoen van oude patronen daarin om terug te komen in verbinding met onze ziel.