Locatie waar het astrologisch weekend gehouden wordt.

Programma Astrologisch weekend 2022

Buiten de maandelijkse bijeenkomsten om, organiseren wij jaarlijks ook een extra lange bijeenkomst. Daarvoor komen we eenmaal per jaar een heel weekend bij elkaar in een hotel. Deze zogenaamde “Aquarius-Weekenden” zijn alleen toegankelijk voor leden. De kosten vallen buiten de normale contributie.

Het studie weekend in de Tipmast vindt plaats op 21 en 22 mei. Dit jaar verzorgd door Han van Straaten. 

De diepe helingskansen van Cheiron, Pholus en Nessus.

Sinds 1977, de ontdekking van Cheiron, en de jaren negentig van de vorige eeuw, met daarin de ontdekking van Pholus en Nessus, worden deze drie centauren geleidelijk meer in de astrologie geïntegreerd. Vanaf het beging was ik gegrepen door de diepe, intense, confronterende en helende kracht van de centauren. Het is frappant hoe veel duidelijk wordt door rekening te houden met hun plaatsing in teken, huis en de aspecten. Melanie Reinhart mag genoemd worden als een van de grondleggers op dit gebied. Ze heeft een mooie holistische visie waarin kennis, zelfinzicht en doorleving gecombineerd worden. Van haar boek ‘Cheiron, de weg naar heelheid’, is in 2021 een volledig herziene versie verschenen bij Hajefa (zie www.hajefa.nl).

Tijdens het weekend zullen we een persoonlijke ontdekkingsreis maken op het gebied van deze drie centauren. Niet alleen via kennis en horoscoopanalyse, maar ook via meditaties en oefeningen. Het weekend is daarmee een avontuur en een spel als je je open stelt voor nieuwe inzichten en vergezichten tijdens de reis.
De groepsenergie versterkt de verbinding en de verdieping en kan tot mooie, helende momenten leiden.

Han van Straaten (1949 – Zon in Kreeft, maan in Ram en een Weegschaal-Ascendant) is astroloog, econoom en talentencoach. Sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw is hij actief bezig met astrologie, vanaf 1998 beroepsmatig en fulltime. Hij geeft persoonlijke- en bedrijfsconsulten, cursussen, lezingen en hij coacht. Maandelijks schrijft hij een astrologische e-nieuwsbrief waarin astrologie groei en economie worden geïntegreerd. Zie www.astro-econoom.nl