De bijeenkomsten

Iedere maand organiseren wij een bijeenkomst. Hiertoe nodigen wij een spreker of spreekster uit om een lezing te geven. Vele verschillende onderwerpen zijn op deze manier reeds de revue gepasseerd. Om een indruk te krijgen van de verscheidenheid aan onderwerpen en sprekers de afgelopen jaren, neem een kijkje bij ons "Programma".

De bijeenkomsten houden we op elke 4e zaterdag van een maand, dit met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus. Bijeenkomsten zijn voor leden gratis, niet-leden zijn vanzelfsprekend ook welkom maar hiervoor vragen wij een bijdrage. Met de bijeenkomst in december sluiten wij het jaar af met een speciale kerstbijeenkomst. Deze is alleen toegankelijk voor leden.

Onze maandelijkse bijeenkomsten houden wij in Restaurant-Café "De Lindeboom" (link) te Baarle-Nassau. We beginnen om 11:30 uur en eindigen om circa 15:30 uur. Tussen de middag is er tijd om te lunchen en een babbel. Na afloop blijven velen nog wat napraten onder het genot van een drankje. Veelal ontstaan er een levendige discussie over de nieuw verworven kennis. Kortom, de bijeenkomsten kenmerken zich door een grote mate van levendigheid in een sfeervolle ambiance. Onder het kopje "Contact - Locatie" een sfeerbeeld van onze bijeenkomsten (link).